• taiati rasolul cuburi potrivite • taiati telina rondele sau cuburi mai mici • taiati radacina
• taiati rasolul cuburi potrivite
• taiati telina rondele sau cuburi mai mici
• taiati radacina de patrunjel, pastarnacul si morcovii cuburi sau rondele potrivite
• taiati ceapa Julien
• taiati usturoiul marunt
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital peste care puneti sare din abundenta si o lingurita de mix de piper
• puneti cimbru, dafin si rozmarin, ulei de masline si uleiul cu infuzie de trufe si amestecati bine ingredientele
• adaugati bulionul si acoperiti cu apa 3 sferturi din suprafata ingredientelor
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe „Low" si nu ridicati capacul timp de 8-9 ore
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii