Bait pentru carne de iepure

Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb toate ingredientele, apoi se dau la rece.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l de apa
  • 200 ml otet
  • o lingura de zahar
  • o lingura de sare
  • 2 foi de dafin
  •  
  • 5-6boabe de piper
  • 5-6 boabe de enibahar

Mod de preparare

Pentru baitul pentru carnea de iepure veti avea nevoie de apa, otet, zahar, sare, foi de dafin, piper si ehnibahar. Se fierb toate ingredientele, apoi se dau la rece. Carnea se tine in bait 24 de ore.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc