Ciulama de ciuperci a la Delia

Se toaca ceapa marunt. Se caleste ceapa in ulei, se adauga faina. Se amesteca, se pune apa, se amesteca, se adauga ciupercile oparite in prealabil, pe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O ceapa de marime medie
  • 4 sau 5 catei de usturoi
  • o lingura de faina
  • 1/2 sau o cana de apa
  • ciuperci la alegere
  • 2 linguri smantana sau iaurt
  • vegeta sau condimente la alegere
  • ulei

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt. Se caleste ceapa in ulei, se adauga faina. Se amesteca, se pune apa, se amesteca, se adauga ciupercile oparite in prealabil, pentru a scurta durata de fierbere. Se lasa la foc mic circa 5-10 minute. In final se adauga smantana, usturoiul pisat si condimentele. Se mai lasa 1 minut, apoi se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se poate servi cu pilaf de orez, mamaliguta, paste si chiar cu piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori