Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un pahar de lapte se fierbe cu sare, piper si delikat.
Pentru sos a la creme cu ciuperci si smantana un pahar de lapte se fierbe cu sare, piper si delikat. Cand clocoteste, se adauga o lingura de faina diluata cu putin lapte rece si 50 g unt. Se fierbe pana se ingroasa putin, apoi putem pune 2 catei de usturoi tocati. Amestecat fin cu 200 g smantana si 500 g ciuperci, sosul a la creme devine foarte gustos.
Cu acest sos a la creme se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii