Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita la fiert timp de 20 de minute.
Pentru sos Bechamel cu nucsoara si patrunjel se amesteca cu telul 300 ml de lapte cu 4 linguri de faina alba, se pun pe plita la fiert timp de 20 de minute, se adauga sare, piper, nucsoara rasa, putin zahar, patrunjel tocat si 100 g unt. Se amesteca sa se topeasca fara sa mai fiarba si, dupa dorinta, se pot adauga 2 galbenusuri.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii