Sos cu maioneza pentru salate

Se amesteca bine, cu o furculita, maioneza, cu otetul si cu apa minerala. Se potriveste la gust de sare si piper si se serveste.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-14 linguri maioneza
  • 2-3 linguri otet
  • 3-5 linguri apa minerala
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca bine, cu o furculita, maioneza, cu otetul si cu apa minerala. Se potriveste la gust de sare si piper si se serveste.


Se poate folosi la orice fel de retete. De asemenea mai poate fi imbogatita cu mirodenii, smantana sau zeama de lamaie.

Alte retete:

Curcan umplut

Ciorba radauteana

Piftie de curcan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori