Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile tocate marunt. Se stoarce peste ames
Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile tocate marunt. Se stoarce peste amestec zeama de la jumatate de lamaie, se sareaza, apoi se adauga peste compozitie un pahar de smantana. Dupa gust, sosul astfel obtinut se poate indulci cu o lingurita de zahar. Se omogenizeaza ingredientele, se potriveste de sare si se pune intr-o sosiera.
Se serveste cu peste rasol.
Alte reteta sos recomandate
Sos tartar
Sos de spanac
Sos ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii