Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust.
Iaurtul se bate cu furculita pina se omogenizeaza bine; usturoiul se striveste pina se obtine o pasta si se amesteca cu iaurtul, se sareaza dupa gust. Daca iaurtul nu este gros, se pune intr-un tifon dublu si se lasa sa se scurga peste noapte.
Se serveste ca garnitura la oua ochiuri sau la ardei cu orez, ca pasta pentru sandwich, daca se adauga nuci pisate, ca salata, daca se amesteca si nuci si castraveti, in cubulete mici
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaAtat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii