Sos de migdale frantuzesc

Se prajesc migdalele in unt, pina se fac maronii-aurii, se adauga usturoiul si sucul de lamiie, se lasa un minut si apoi se pune vermouth-ul. Se adaug

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180 gr migdale tocate
  • un catel de usturoi pisat
  • 4 lingurite unt
  • 2 lingurite sos de lamiie
  • o lingurita vermouth dry
  • 4 lingurite smintina
  • sare
  • piper
  • 4 lingurite sos de ciuperci (250 gr ciuperci
  • sucul de lamiie si 60 gr unt se fierb 10 - 15 minute)

Mod de preparare

Se prajesc migdalele in unt, pina se fac maronii-aurii, se adauga usturoiul si sucul de lamiie, se lasa un minut si apoi se pune vermouth-ul. Se adauga restul ingredientelor.
Se serveste cu file de carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori