Intr-un castron se amesteca mustarul cu sare, piper si se freaca bine cu lingura, se adauga cu picatura otetul si uleiul, amestecand mereu pana se fac
Intr-un castron se amesteca mustarul cu sare, piper si se freaca bine cu lingura, se adauga cu picatura otetul si uleiul, amestecand mereu pana se face un sos dens. Se adauga verdeata tocata (o lingurita) si un galbenus rascopt si zdrobit cu dosul lingurii de lemn si se amesteca totul.
Se serveste la carne fiarta.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii