Sos tartar

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin si o lingura de otet. Se sareaza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri tari
  • o lingurita de mustar
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingurita de verdeata tocata
  • 1/4 ceapa
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin si o lingura de otet. Se sareaza sosul obtinut si se pipereaza dupa gust.


Se serveste langa peste sau legume sote. Este gustos langa sparanghel, salate sau sandviciuri.

Alte reteta sos recomandate

Sos ciuperci

Sos de spanac

Dressing salata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori