Amestecati totul si frecati carnea cu aceasta compozitie.Cand lasati carnea la marinat, e bine sa faceti asta peste noapte sau macar sa lasati carnea
Amestecati totul si frecati carnea cu aceasta compozitie.Cand lasati carnea la marinat, e bine sa faceti asta peste noapte sau macar sa lasati carnea la marinat oentru cateva ore la rece. Rolull unei marinate este foarte important. Pe langa faptul ca da o aroma deosebita preparatului final, va fragezi carnea si nu va permite ca aceasta sa se usuce in cuptor sau pe gratar.
Alte retete recomandate:
Ravioli cu ciuperci, sos de smanatana si ciuperci si friptura de vita
Varza la cuptor
Tocanita de vita cu cartofi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii