Marinata de rozmarin, usturoi si lamaie

Amestecati totul si frecati carnea cu aceasta compozitie.Cand lasati carnea la marinat, e bine sa faceti asta peste noapte sau macar sa lasati carnea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 maini bune de rozmarin proaspat
  • zdrobit
  • 6 catei de usturoi
  • zdrobiti
  • 10 linguri de ulei de masline
  • 3 lamai
  • taiate in jumatate
  • stoarse si cu coaja zdrobita
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Amestecati totul si frecati carnea cu aceasta compozitie.Cand lasati carnea la marinat, e bine sa faceti asta peste noapte sau macar sa lasati carnea la marinat oentru cateva ore la rece. Rolull unei marinate este foarte important. Pe langa faptul ca da o aroma deosebita preparatului final, va fragezi carnea si nu va permite ca aceasta sa se usuce in cuptor sau pe gratar.

Alte retete recomandate:

Ravioli cu ciuperci, sos de smanatana si ciuperci si friptura de vita

Varza la cuptor

Tocanita de vita cu cartofi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc