1. Carnea se taie in forma dorita(pt. frigarui sau bucati intregi) 2. Laptele batut se amesteca cu piperul,Curry sau usturoi, dar nu economisiti,ci di
1. Carnea se taie in forma dorita(pt. frigarui sau bucati intregi)
2. Laptele batut se amesteca cu piperul,Curry sau usturoi, dar nu economisiti,ci din belsug.
3. In aceasta marinata se pune carnea cu o seara inainte, iar a doua zi se pune sare si la gratar cu ea dupa cum doriti.
Eu am facut frigarui cu curry, printre care am pus ceapa si ardei si au iesit f. bune.
Pofta buna!
Reteta Maerinada cu patrunjel si usturoi propusa de Afrodite
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii