Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o crema. Se pune in sosiera si se amesteca
Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o crema. Se pune in sosiera si se amesteca bine cu o cantitate de apa potrivita.
Cand mujdeiul este destinat unui rasol, in loc de apa se pun cateva linguri de supa.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacHumus reţetă
Humus reţetă cu ardei copt si masline negrePentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii