Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte.
Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte si se spala marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa, morcovii si telina se inabusa in margarina. Se adauga faina dizolvata in lapte, supa de carne, zaharul si boabele de piper. Se amesteca cu sare, otet si castraveti.
Sosul alb picant cehoslovac se serveste cald, la preparatele din carne.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii