Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte.
Pentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte si se spala marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa, morcovii si telina se inabusa in margarina. Se adauga faina dizolvata in lapte, supa de carne, zaharul si boabele de piper. Se amesteca cu sare, otet si castraveti.
Sosul alb picant cehoslovac se serveste cald, la preparatele din carne.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii