Pentru sos bernez untul se incalzeste usor si se separa de apa. Tarhonul se spala, se curata, se taie marunt si se opareste. Lamaia se spala si se extrage sucul.
Pentru sos bernez untul se incalzeste usor si se separa de apa. Tarhonul se spala, se curata, se taie marunt si se opareste. Lamaia se spala si se extrage sucul. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se spala, se curata si se taie solzisori. Otetul amestecat cu 50 ml apa se fierbe timp de 10 minute impreuna cu ceapa, cotoare de tarhon, foi de dafin, sare, piper si se strecoara intr-un alt vas. in aceasta compozitie se adauga galbenusurile si se amesteca la foc moderat, pana cand incepe sa se coaguleze. Untul topit si limpezit se adauga treptat, batandu-se continuu cu telul pana se alifiaza. Se ia vasul de pe plita, se stropeste compozitia cu suc de lamaie si se adauga patrunjelul si tarhonul.
Sosul bernez se serveste cald, la preparate pregatite la gratar din carne de vita sau manzat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii