Intr-o tigaie se pune ulei, o ceapa tocata marunt, un ardei iute, se adauga carnatul taiat. Se lasa 2 min la prajit, se pun 2 ling faina, 2 ling bulio
Intr-o tigaie se pune ulei, o ceapa tocata marunt, un ardei iute, se adauga carnatul taiat.
Se lasa 2 min la prajit, se pun 2 ling faina, 2 ling bulion, se adauga condimentele si la sfarsit se pune patrunjelul.
Se poate servi cald cu mamaliguta
Alte retete recomandate pentru acest sos delicios
Mazare cu ciuperci
Mazare cu cartofi

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii