Faina se rumeneste usor cu aceeasi cantitate de unt, se subtiaza cu un pahar de supa de carne fierbinte, ramasa de la fiertul carnii, se adauga sminti
Faina se rumeneste usor cu aceeasi cantitate de unt, se subtiaza cu un pahar de supa de carne fierbinte, ramasa de la fiertul carnii, se adauga smintina si se fierbe la foc moale timp de 5-10 minute. In acelasi timp, se prepara hreanul: intr-o craticioara mica sau in tigaie se pun 1 lingura de unt proaspat, 2 linguri de hrean ras si se prajesc usor. Apoi se toarna 1-2 linguri de otet (in functie de taria lui) si o cantitate egala de apa sau supa de carne. Se adauga o foaie de dafin, 5-8 boabe de piper (sau o bucatica de ardei iute) si se pune pe foc pina scade de tot. Hreanul fiert astfel se pune in sosul preparat, se lasa sa dea un clocot si dupa ce s-a luat de pe foc, se sareaza, se adauga o bucatica de unt si se amesteca.
Se serveste cu rasol de vaca, de carne sarata, de berbec, de porc si limba
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii