Sos de mustar

Se freaca 2 lingurite de mustar cu uleiul, turnat picatura cu picatura. Cand e gata se subtiaza cu putin otet de vin, zeama de lamaie sau cu apa.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite mustar
  • 100 gr. ulei
  • otet de vin sau zeama de lamaie

Mod de preparare

Se freaca 2 lingurite de mustar cu uleiul, turnat picatura cu picatura. Cand e gata se subtiaza cu putin otet de vin, zeama de lamaie sau cu apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori