Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare.
Pentru sos de mustar ardelenesc faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se adauga in untul incalzit si se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare. Se fierb la foc moderat, amestecand continuu pentru a evita formarea cocoloaselor. Se adauga mustarul si zaharul. Se continua fierberea 8-10 minute.
Sosul de mustar ardelenesc se serveste cald, la rasol de vita, pasare, limba, etc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii