Se spala rosiile,se scot cotoarele,se taie in 4, se punla fiert,dupa care se dau prin sita,iar sosul rezultat se pune iarasi la fiert.cu zaharul,musta
Se spala rosiile,se scot cotoarele,se taie in 4, se punla fiert,dupa care se dau prin sita,iar sosul rezultat se pune iarasi la fiert.cu zaharul,mustarul,piperul,sarea si se amesteca totul.Se pune in sticle fierbinte,dupa care se sterilizeaza prêt de 30 de minute.Se stinge focul si lasa pe loc pina se raceste ,dupa care pune sticlele in camara.
Se serveste la fripturi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii