Se spala rosiile,se scot cotoarele,se taie in 4, se punla fiert,dupa care se dau prin sita,iar sosul rezultat se pune iarasi la fiert.cu zaharul,musta
Se spala rosiile,se scot cotoarele,se taie in 4, se punla fiert,dupa care se dau prin sita,iar sosul rezultat se pune iarasi la fiert.cu zaharul,mustarul,piperul,sarea si se amesteca totul.Se pune in sticle fierbinte,dupa care se sterilizeaza prêt de 30 de minute.Se stinge focul si lasa pe loc pina se raceste ,dupa care pune sticlele in camara.
Se serveste la fripturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii