Se freaca galbenusurile cu mustar si ulei si se obtine o maioneza groasa, care se subtiaza cu zeama de la jumatate de lamaie. Se adauga ceapa tocata
Se freaca galbenusurile cu mustar si ulei si se obtine o maioneza groasa, care se subtiaza cu zeama de la jumatate de lamaie. Se adauga ceapa tocata marunt si sardelele fara oase si tocate fin.
Separat se face un sos din faina, otet si vin alb, care se fierbe zece minute cu o foaie de dafin.
Se raceste sosul, se amesteca cu maioneza si se serveste langa friptura rece, cu patrunjel presarat.
Alte reteta sos recomandate
Sos tartar
Sos de spanac
Sos ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii