Se freaca galbenusurile cu mustar si ulei si se obtine o maioneza groasa, care se subtiaza cu zeama de la jumatate de lamaie. Se adauga ceapa tocata
Se freaca galbenusurile cu mustar si ulei si se obtine o maioneza groasa, care se subtiaza cu zeama de la jumatate de lamaie. Se adauga ceapa tocata marunt si sardelele fara oase si tocate fin.
Separat se face un sos din faina, otet si vin alb, care se fierbe zece minute cu o foaie de dafin.
Se raceste sosul, se amesteca cu maioneza si se serveste langa friptura rece, cu patrunjel presarat.
Alte reteta sos recomandate
Sos tartar
Sos de spanac
Sos ciuperci
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePrajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...
Prajitura Floare de ColtPentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaIn principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii