Sos de tarhon pentru friptura de miel

Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi. Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui. Adaugati zeama d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500ml supa de pui sau de zarzavat
  • zeama stoarsa de la 1 lamaie
  • 3 linguri miere
  • 1 leg. tarhon verde
  • ± sare
  • piper

Mod de preparare

Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi.

Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui.

Adaugati zeama de lamaie, mierea, piperul si sare dupa gust.

Fierbeti amestecul pana cand incepe sa se ingroase.

Adaugati frunzele de tarhon, mai tineti vasul pe foc 5 minute si apoi opriti focul.

Lasati sosul acoperit la racit.

Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Sosul acesta se poate servi separat, rece sau cald, la orice mancarede miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori