Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi. Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui. Adaugati zeama d
Se rup frunzele de pe tulpinile de tarhon si se lasa intregi.
Tulpinitele de tarhon le taiem cat mai fin si le punem in supa de pui.
Adaugati zeama de lamaie, mierea, piperul si sare dupa gust.
Fierbeti amestecul pana cand incepe sa se ingroase.
Adaugati frunzele de tarhon, mai tineti vasul pe foc 5 minute si apoi opriti focul.
Lasati sosul acoperit la racit.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Sosul acesta se poate servi separat, rece sau cald, la orice mancarede miel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii