Se piseaza usturoiul si se pune intr-o cana. Se freaca bine cu sare, apoi cu mustar, pina se face o pasta groasa. Se pune o lingurita de iaurt si se f
Se piseaza usturoiul si se pune intr-o cana. Se freaca bine cu sare, apoi cu mustar, pina se face o pasta groasa. Se pune o lingurita de iaurt si se freaca din nou pina la omogenizare. Se adauga tot iaurtul si se freaca bine. La sfirsit se toaca marunt partea verde din ceapa si se adauga la amestec. Se presara boia rosie si se amesteca.
Se poate servi cu cremvursti sau orice fel de friptura
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii