1. timp de 5 minute se firebe in 100ml de apa, lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala 2. separat se amesteaca
1. timp de 5 minute se firebe in 100ml de apa, lamaia curatata de coaja, taiata in felii, impreuna cu coaja rasa de portocala
2. separat se amesteaca pelteua de portocala cu vinul si otetul
3. se adauga mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamaia
4. se amesteca bine ingredientele
Se serveste caldut peste feliile de friptura de miel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii