Sos indian

Ceapa taiata felii subtiri se rumeneste cu faina in unt. Se adauga radacina de patrunjel si frunzele de telina taiate marunt, cimbru farimitat, foaia

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 gr. unt
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 crenguta cimbru
  • 1 foaie dafin
  • citeva frunze telina
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • boia de ardei iute amestecata cu 1 bob de cuisoare pisat
  • 1 ceasca zeama de carne

Mod de preparare

Ceapa taiata felii subtiri se rumeneste cu faina in unt. Se adauga radacina de patrunjel si frunzele de telina taiate marunt, cimbru farimitat, foaia de dafin pisata, sarea si boiaua. Se lasa sa fiarba in zeama de carne incet 30 minute.


Se serveste la oua, la mincari de pasare, berbec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci