Sos picant

Se inabusa in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei, se adauga ceapa intreaga, faina, se ame

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 50g ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire patrunjel
  • 1 pahar vin alb
  • 1/2 pahar zeama de carne

Mod de preparare

Se inabusa in putin ulei cu sare si piper ciupercile spalate si taiate foarte fin. Separat, in restul de ulei, se adauga ceapa intreaga, faina, se amesteca, se adauga usturoiul taiat si firele de patrunjel. Se toarna vinul si zeama de carne si se lasa sa fiarba. Se strecoara si se adauga ciupercile. Se gusta de sare si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc