Pentru sosul picant cu usturoi se dau toate prin masina si se fierb, apoi se pune in borcanele mici si se sterilizeaza. Poate fi servit cu piept de pui, pastrav prajit, dovlecei pane.
Pentru sosul picant cu usturoi se dau toate prin masina si se fierb, timp de douazeci de minute, apoi se pune in borcanele mici si se sterilizeaza. Se pastreaza la camara.
Sosul picant cu usturoi poate fi servit cu piept de pui, pastrav prajit, dovlecei pane.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii