Sos picant din sos brun

Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte, se taie foarte marunt si se storc.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 600 g:
  • sos brun - 400 g
  • castraveti in otet - 75 g
  • unt - 25 g
  • ceapa - 50 g
  • mustar - 25 g
  • vin alb - 25 ml
  • otet - 25 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte, se taie foarte marunt si se storc. Ceapa, mustarul si piperul se fierb cca 8 minute in 150 ml apa. Se adauga la sosul brun si se fierb inca 3 minute. Se strecoara printr-o sita foarte fina. La sos se adauga castravetii si se fierb impreuna 5-7 minute. La sfarsit se adauga vin, unt si sare.

Sosul picant se serveste cald, la preparate din carne de vita, porc si limba.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori