Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte, se taie foarte marunt si se storc.
Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte, se taie foarte marunt si se storc. Ceapa, mustarul si piperul se fierb cca 8 minute in 150 ml apa. Se adauga la sosul brun si se fierb inca 3 minute. Se strecoara printr-o sita foarte fina. La sos se adauga castravetii si se fierb impreuna 5-7 minute. La sfarsit se adauga vin, unt si sare.
Sosul picant se serveste cald, la preparate din carne de vita, porc si limba.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii