Se pun nucile intr-un castron, se stropesc cu 1-2 lingurite de apa rece si se freaca bine cu lingura de lemn. Se adauga miezul de la o felie de piine
Se pun nucile intr-un castron, se stropesc cu 1-2 lingurite de apa rece si se freaca bine cu lingura de lemn. Se adauga miezul de la o felie de piine muiata in apa amestecata cu otet si foarte bine stoarsa. Se sareaza, se pipereaza. Se continua frecatul, turnind untdelemnul, putin cite putin, ca la maioneza. Se adauga usturoiul bine pisat, ca o pasta.
Acest sos se serveste cu rasol de peste, raci, felii de sfecla sau cu fasole verde
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtAm pregătit o mâncărică de post cu soia, legume și sos de roșii. Vă invit să o incercați și voi deoarece e...
Soia cu legume si sos de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii