Se pun nucile intr-un castron, se stropesc cu 1-2 lingurite de apa rece si se freaca bine cu lingura de lemn. Se adauga miezul de la o felie de piine
Se pun nucile intr-un castron, se stropesc cu 1-2 lingurite de apa rece si se freaca bine cu lingura de lemn. Se adauga miezul de la o felie de piine muiata in apa amestecata cu otet si foarte bine stoarsa. Se sareaza, se pipereaza. Se continua frecatul, turnind untdelemnul, putin cite putin, ca la maioneza. Se adauga usturoiul bine pisat, ca o pasta.
Acest sos se serveste cu rasol de peste, raci, felii de sfecla sau cu fasole verde
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii