Pentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Ciupercile se spala, se curata si se taie felii subtiri.
Pentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Ciupercile se spala, se curata si se taie felii subtiri. Cand se folosesc ciuperci din conserva, se clatesc cu apa rece. Morcovii si pastarnacul se spala, se curata si se cresteaza. Ceapa si ciupercile se innabusa in unt. Se adauga cca 200 ml apa fiarta, sare, piper, vin, esenta de oase si se fierb 7-8 minute la foc moderat. Separat, se fierbe cca 10
minute sosul tomat cu morcovii si pastarnacul, dupa care se scot legumele. Sosul tomat fiert se toarna peste ciuperci si se continua fierberea cca 2-3 minute.
Sosul vanatoresc pentru fripturi inabusite se serveste cald, la fripturile innabusite.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii