Pentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Ciupercile se spala, se curata si se taie felii subtiri.
Pentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Ciupercile se spala, se curata si se taie felii subtiri. Cand se folosesc ciuperci din conserva, se clatesc cu apa rece. Morcovii si pastarnacul se spala, se curata si se cresteaza. Ceapa si ciupercile se innabusa in unt. Se adauga cca 200 ml apa fiarta, sare, piper, vin, esenta de oase si se fierb 7-8 minute la foc moderat. Separat, se fierbe cca 10
minute sosul tomat cu morcovii si pastarnacul, dupa care se scot legumele. Sosul tomat fiert se toarna peste ciuperci si se continua fierberea cca 2-3 minute.
Sosul vanatoresc pentru fripturi inabusite se serveste cald, la fripturile innabusite.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii