Se pune untul intr-o tigaie si cand s-a topit se adauga pesmetul si se amesteca pana se incorporeaza bine pesmetul in unt.
Se pune untul intr-o tigaie si cand s-a topit se adauga pesmetul si se amesteca pana se incorporeaza bine pesmetul in unt.
Acest sos se serveste la galuste cu prune, la conopida fiarta, varza fiarta etc.
Alte retete:
Galuste cu prune
Conopida la cuptor
Chiftelute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii