Sos verde

In maioneza preparata se amesteca doua linguri de piure de spanac foarte bine scazut si verdeturile tocate marunt. In lipsa verdeturilor, se poate in

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr maioneza
  • hatmatuchi
  • 1 legatura tarhon
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri piure de spanac

Mod de preparare

In maioneza preparata se amesteca doua linguri de piure de spanac foarte bine scazut si verdeturile tocate marunt. In lipsa verdeturilor, se poate intrebuinta numai piure de spanac.


Acest sos se serveste langa mancarurile cu carne.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare

Chiftele

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc