In maioneza preparata se amesteca doua linguri de piure de spanac foarte bine scazut si verdeturile tocate marunt. In lipsa verdeturilor, se poate in
In maioneza preparata se amesteca doua linguri de piure de spanac foarte bine scazut si verdeturile tocate marunt. In lipsa verdeturilor, se poate intrebuinta numai piure de spanac.
Acest sos se serveste langa mancarurile cu carne.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Chiftele
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii