Pentru sos olandez untul se topeste, iar apa rezultata se elimina. Lamaia se stoarce. Galbenusurile de ou se bat cu sare intr-un vas pus la bain-marie.
Pentru sos olandez untul se topeste, iar apa rezultata se elimina. Lamaia se stoarce. Galbenusurile de ou se bat cu sare intr-un vas pus la bain-marie, la foc moderat, pana se obtine o compozitie omogena, lejera, avandu-se grija sa nu se coaguleze. Treptat, se adauga untul topit. Se continua baterea. Cand sosul este gata, se presara sarea de lamaie si piperul.
Sosul olandez se serveste cald, imediat dupa preparare, la peste, conopida, sparanghel, etc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii