Se curata zarzavatul, se spala si se taie fideluta. Se acopera cu apa calda si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine. Se raceste si se trece prin si
Se curata zarzavatul, se spala si se taie fideluta. Se acopera cu apa calda si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine. Se raceste si se trece prin sita, apoi se amesteca cu un sos alb facut din: unt, faina si un pahar de vin alb. Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust,
se subtiaza cu o lingura de otet si se fierbe cu o foaie de dafin zece minute. Se ia cratita de pe foc si se raceste sosul, care se pune peste sosul de legume.
Se amesteca bine si se serveste langa peste rasol sau langa peste prajit.
Alte retete sos recomandate
Sos ciuperci
Sos de spanac
Sos tartar
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Comentarii