Se curata zarzavatul, se spala si se taie fideluta. Se acopera cu apa calda si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine. Se raceste si se trece prin si
Se curata zarzavatul, se spala si se taie fideluta. Se acopera cu apa calda si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine. Se raceste si se trece prin sita, apoi se amesteca cu un sos alb facut din: unt, faina si un pahar de vin alb. Sosul se sareaza si se pipereaza dupa gust,
se subtiaza cu o lingura de otet si se fierbe cu o foaie de dafin zece minute. Se ia cratita de pe foc si se raceste sosul, care se pune peste sosul de legume.
Se amesteca bine si se serveste langa peste rasol sau langa peste prajit.
Alte retete sos recomandate
Sos ciuperci
Sos de spanac
Sos tartar
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii