Sos alb pt spaghete (tagliatele in special)

Intr-o cratita se pune ulei de masline sau unt si se lasa sa se incinga. Apoi adaugam sunca (kaiserul) si lasam cateva minute sa se rumeneasca. Apoi s

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste (tagliatele)
  • sunca de praga sau kaisser
  • smantana
  • branza topita
  • oregano
  • rozmarin
  • parmezan
  • ulei masline
  • sare

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune ulei de masline sau unt si se lasa sa se incinga. Apoi adaugam sunca (kaiserul) si lasam cateva minute sa se rumeneasca. Apoi se adauga pe rand: 2 batoane branza topita, 400 gr smantana, oregano si rozmarin dupa gust, si se lasa sa fiarba maxim 10 min la foc mic.

Intre timp se pun la fiert pastele in apa cu sare si o lingura de ulei de masline. Daca pe punga scrie 8 min de fierbere lasati-le doar 6 min aldente sunt mai gustoase.

Pastele se iau de pe foc si se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.

Peste sos se poate presara parmezan dupa gust.
Parmezanul este optional.Eu mai pun si bulion la final.

POFTA BUNA!!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori