Topesc untul intr-o craticioara la foc mic. Iau de pe foc si adaug faina dupa care amestec foarte bine ca sa se omogenizeze, pun sar
Topesc untul intr-o craticioara la foc mic.
Iau de pe foc si adaug faina dupa care amestec foarte bine ca sa se omogenizeze, pun sarea.
Adaug apoi incetisor laptele amestecind mereu ca sa se omogenizeze bine.
Apoi pun pe foc amestecind mereu pina se ingroasa.
Cind e gata o iau de pe foc si pun rapid pelicula, filmul transparent sau cum ii zice, deasupra ca sa nu se formeze pielita si las sa se raceasca.
Cind e rece adaug nucsoara si eventual piper.
Pofta buna!
Reteta Sos bechamel, besciamella, sos alb a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii