Pentru sos cu şuncă şi ciuperci sunca se taie bucăţele mici. Se pune puţin ulei în tigaie si atunci când începe să sfârâie se adaugă şunca şi ciupercile.
Pentru sos cu şuncă şi ciuperci sunca se taie bucăţele mici. Se pune puţin ulei în tigaie si atunci când începe să sfârâie se adaugă şunca şi ciupercile. Se lasă până se rumeneşte şunca puţin şi apoi se adaugă roşile tăiate cubuleţe mici şi buluion. Când sosul este gata se condimenteză după gust cu sare, piper, oregano precum şi alte condimente.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii