Pentru sos cu şuncă şi ciuperci sunca se taie bucăţele mici. Se pune puţin ulei în tigaie si atunci când începe să sfârâie se adaugă şunca şi ciupercile.
Pentru sos cu şuncă şi ciuperci sunca se taie bucăţele mici. Se pune puţin ulei în tigaie si atunci când începe să sfârâie se adaugă şunca şi ciupercile. Se lasă până se rumeneşte şunca puţin şi apoi se adaugă roşile tăiate cubuleţe mici şi buluion. Când sosul este gata se condimenteză după gust cu sare, piper, oregano precum şi alte condimente.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii