Sosul Napolitan este un sos foarte delicios si aromat in stil italian, potrivit pentru orice tip de paste fainoase.
Dupe ca se curata ingredientele pentru sosul Napolitan se calesc ceapa, usturoiul si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute.
Se adauga celelalte ingrediente. Se acopera dupa ce a dat in clocot si se fierbe sosul la foc mic 1 ora.
Sosul Napolitan se serveste cald cu paste fainoase, in mod special cu spaghete.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii