Sos Napolitan

Sosul Napolitan este un sos foarte delicios si aromat in stil italian, potrivit pentru orice tip de paste fainoase.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Sos Napolitan

Ingrediente

  • - 1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei usturoi pisati
  • 1 tija telina verde tocata marunt
  • 400 g rosii conserva tocate
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare

Dupe ca se curata ingredientele pentru sosul Napolitan se calesc ceapa, usturoiul si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute.
Se adauga celelalte ingrediente. Se acopera dupa ce a dat in clocot si se fierbe sosul la foc mic 1 ora.


Sosul Napolitan se serveste cald cu paste fainoase, in mod special cu spaghete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci