Sosul Napolitan este un sos foarte delicios si aromat in stil italian, potrivit pentru orice tip de paste fainoase.
Dupe ca se curata ingredientele pentru sosul Napolitan se calesc ceapa, usturoiul si telina in uleiul incins timp de 3-4 minute.
Se adauga celelalte ingrediente. Se acopera dupa ce a dat in clocot si se fierbe sosul la foc mic 1 ora.
Sosul Napolitan se serveste cald cu paste fainoase, in mod special cu spaghete.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii