Sos pentru spaghete

Se prajeste ceapa pina cind devine sticloasa, se adauga muschiul de vitel care in prealabil a fost tocat, usturoiul pisat, vinul, bulionul, sarea, pip

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. muschi vitel
  • 3 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 1/2l vin rosu
  • 3 linguri pasta de rosii
  • delikat
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Se prajeste ceapa pina cind devine sticloasa, se adauga muschiul de vitel care in prealabil a fost tocat, usturoiul pisat, vinul, bulionul, sarea, piperul si delikatul. Se fierbe compozitia si cind carnea este fiarta se adauga oregano.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci