Pentru maioneza de casa ouale se spala sub jet de apa rece. Un ou se fierbe pana ajunge la consistenta tare, se raceste si se curata de coaja.
Pentru maioneza de casa ouale se spala sub jet de apa rece. Un ou se fierbe pana ajunge la consistenta tare, se raceste si se curata de coaja; se separa galbenusul de albus. Pentru celelalte oua se separa deasemenea galbenusul de albus. Galbenusul fiert si cele crude le vom amesteca cu sare, mustar, cartofi, amestecand continuu pana ce compozitia se omogenizeaza. Compozitia obtinuta se mixeaza, timp in care se toarna ulei putin cate putin. Cand este gata, se adauga zeama de lamaie si se mai amesteca putin cu mixerul, pana la omogenizare.
Maioneza de casa se foloseste la prepararea salatelor din legume, preparate din oua, etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii