• adaugati caju in blenderul performant Oster Versa, apoi zeama de lamaie, sare neiodata, turmeric si apoi apa, in jur de ¾ din cantitatea de caju folosita, dar mai puteti adauga, daca este necesar. In cazul in care compozitia este prea lichida, adaugati 50 g psyllium sau cat mai este nevoie
• porniti blenderul si mixati ingredientele timp de 1,5 minute, pana caju-ul devine precum o maioneza
• o puteti folosi in salate de „boeuf", in salata de vinete sau puteti face ardei sau rosii umplute cu maioneza, etc.
Savurati cu placere!
Articolul complet: https://ligiapop.com/2016/08/02/ligias-kitchen-maioneza-raw-din-caju/
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii