Sos verde cu maioneza si spanac

Sosul verde cu maioneza si spanac pare ciudat, insa merge de minune alaturi de preparate la cuptor sau gratar.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • maioneza
  •   600 gr
  • piper
  • 1 varf de cutit
  • spanac
  • 150-200 gr
  • sare
  • 1/2 de lingurita

Mod de preparare

Mod de preparare:
Spanacul se curata de codite si impuritati, se spala si se opareste cca 15 minute in apa cu sare. Se strecoara si se paseaza prin sita fina sau se da la robot, pana se obtine o pasta. Pasta rezultata se pune la frigider cam 30 de min, dupa care se amesteca cu maioneza, condimentandu-se dupa gust cu sare si piper.


Sosul se serveste la preparate din peste, oua, preparate din carne la gratar sau la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc