Ulei aromat cu ierburi proaspete

Uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga la salate sau se poate aroma orice fel de legume, dar sa fiu adaugat numai inainte de a fi servit.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Ulei aromat cu ierburi proaspete

Ingrediente

  • 500 ml Ulei de floarea soarelui sau orice fel de ulei vegetal
  • ierburi proaspete:busuioc
  • oregano
  • rozmarin
  • cimbru
  • foaie de dafin

Mod de preparare

Pentru uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga toate ierburile intr-o sticla curata si sterilizata.
Se toarna uleiul peste si se pune sticla intr-un loc racoros si intunecat.
Timp de doua saptamani, se scutura in fiecare zi sticla.
Dupa ce e desfacut,se pastreaza in frigider ca sa nu rancezeasca.


Uleiul aromat cu ierburi proaspete se adauga la salate sau se poate aroma orice fel de legume, dar sa fiu adaugat numai inainte de a fi servit.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori