Se stoarce sucul de la rosii. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu sare. Cand a devenit transparenta se adauga apa rece. Am pus in robo
Se stoarce sucul de la rosii.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu sare.
Cand a devenit transparenta se adauga apa rece.
Am pus in robot ceapa impreuna cu ardeii copti si le-am maruntit.
Intre timp am pus sucul de rosii la fiert. Amestecul de ardei si ceapa l-am turnat peste sucul de rosii si am lasat sa fiarba.
Intre timp am pus frunze de telina pe care leam legat cu o ata ca sa nu trebuiasca sa pescuiesc la final, iar restul de condimente le-am pus intrun saculet de tifon ca sa dea gust dar sa le pot scoate la sfarsit.
Am pus zaharul si otetul si am lasat sa fiarba pana a scazut putin.
La sfarsit am pus 3 aspirine si le-am pus in sticle.
Din aceste cantitati mi-a iesit 2,7 l de ketchup.
Pofta buna!
Reteta Ketchup a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete cu suc de rosii: Sos de rosii cu usturoi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii