Se stoarce sucul de la rosii. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu sare. Cand a devenit transparenta se adauga apa rece. Am pus in robo
Se stoarce sucul de la rosii.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu sare.
Cand a devenit transparenta se adauga apa rece.
Am pus in robot ceapa impreuna cu ardeii copti si le-am maruntit.
Intre timp am pus sucul de rosii la fiert. Amestecul de ardei si ceapa l-am turnat peste sucul de rosii si am lasat sa fiarba.
Intre timp am pus frunze de telina pe care leam legat cu o ata ca sa nu trebuiasca sa pescuiesc la final, iar restul de condimente le-am pus intrun saculet de tifon ca sa dea gust dar sa le pot scoate la sfarsit.
Am pus zaharul si otetul si am lasat sa fiarba pana a scazut putin.
La sfarsit am pus 3 aspirine si le-am pus in sticle.
Din aceste cantitati mi-a iesit 2,7 l de ketchup.
Pofta buna!
Reteta Ketchup a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete cu suc de rosii: Sos de rosii cu usturoi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii