Se stoarce sucul de la rosii. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu sare. Cand a devenit transparenta se adauga apa rece. Am pus in robo
Se stoarce sucul de la rosii.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu sare.
Cand a devenit transparenta se adauga apa rece.
Am pus in robot ceapa impreuna cu ardeii copti si le-am maruntit.
Intre timp am pus sucul de rosii la fiert. Amestecul de ardei si ceapa l-am turnat peste sucul de rosii si am lasat sa fiarba.
Intre timp am pus frunze de telina pe care leam legat cu o ata ca sa nu trebuiasca sa pescuiesc la final, iar restul de condimente le-am pus intrun saculet de tifon ca sa dea gust dar sa le pot scoate la sfarsit.
Am pus zaharul si otetul si am lasat sa fiarba pana a scazut putin.
La sfarsit am pus 3 aspirine si le-am pus in sticle.
Din aceste cantitati mi-a iesit 2,7 l de ketchup.
Pofta buna!
Reteta Ketchup a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete cu suc de rosii: Sos de rosii cu usturoi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii