Pentru ketchup cu cuisoare si dafin rosiile si ceapa se dau prin masina de tocat, se pun la fiert pana devin ca un bulion, se adauga otet, mustar, enibahar, cimbru.
Pentru ketchup cu cuisoare si dafin 6 kg de rosii si 750 gr de ceapa se dau prin masina de tocat, se pun la fiert pana devin ca un bulion, se adauga 25 g sare, 250 g zahar, 100 ml de otet, doua linguri de mustar, o lingurita de piper, patru sau cinci boabe de enibahar, cimbru, 2-3 cuisoare si 2-3 foi de dafin. Se pune fierbinte in sticle, apoi se aseaza in paturi si se lasa timp de patruzeci si opt de ore.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii