Se fierb rosiile si se dau prin sita, apoi se pun din nou sa fiarba ca sa scada. Se pune untul intr-o tigaie pe foc, iar cand s-a topit se adauga fain
Se fierb rosiile si se dau prin sita, apoi se pun din nou sa fiarba ca sa scada. Se pune untul intr-o tigaie pe foc, iar cand s-a topit se adauga faina, se amesteca bine, se stinge cu sosul de rosii si se adauga sare.
Se serveste langa fripturi sau paste.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare cu sos de rosii
Iahnie de fasole
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaAstazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...
Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de postPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii