Se fierb rosiile si se dau prin sita, apoi se pun din nou sa fiarba ca sa scada. Se pune untul intr-o tigaie pe foc, iar cand s-a topit se adauga fain
Se fierb rosiile si se dau prin sita, apoi se pun din nou sa fiarba ca sa scada. Se pune untul intr-o tigaie pe foc, iar cand s-a topit se adauga faina, se amesteca bine, se stinge cu sosul de rosii si se adauga sare.
Se serveste langa fripturi sau paste.
Alte retete:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare cu sos de rosii
Iahnie de fasole
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii