Din galbenusuri, mustar, sare, ulei, lamiie, se face o maioneza nu prea grasa care se amesteca pina la omogenizare cu smintina(de preferat cea degresa
Din galbenusuri, mustar, sare, ulei, lamiie, se face o maioneza nu prea grasa care se amesteca pina la omogenizare cu smintina(de preferat cea degresata), sosul de rosii si optional un cartof fiert dat pe razatoarea mica si cu albusul de la oul fiert.
Se serveste rece, la fripturi, salate, cartofi fierti(in acest caz nu se mai adauga cartofi in compozitie), cartofi prajiti etc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii