Se toaca ceapa marunt. Se pune intr-o tigaie la calit cu putin ulei la foc mic. Se pregateste bulionul combinat cu apa, asemeni sucului de rosii (nu f
Se toaca ceapa marunt. Se pune intr-o tigaie la calit cu putin ulei la foc mic. Se pregateste bulionul combinat cu apa, asemeni sucului de rosii (nu folositi ketchup). Cand ceapa s-a calit se toarna in tigaie bulionul, patrunjelul, piperul si sarea. Se pune capacul si se lasa sa fiarba asa pana scade apa cu care s-a diluat bulionul si se face ca o pasta. Se inchide ochiul de la aragaz si se pune peste compozitie usturoi tocat marunt (dupa gust) si se lasa un pic.
Fiind un sos un pic condimentat merge foarte bine la pireuri sau alte preparate din cartofi. Se mai foloseste sosul la mancaruri cu piftelute din carne si fripturi. Va asigur ca este FOARTE GUSTOS !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii