Se toaca ceapa marunt. Se pune intr-o tigaie la calit cu putin ulei la foc mic. Se pregateste bulionul combinat cu apa, asemeni sucului de rosii (nu f
Se toaca ceapa marunt. Se pune intr-o tigaie la calit cu putin ulei la foc mic. Se pregateste bulionul combinat cu apa, asemeni sucului de rosii (nu folositi ketchup). Cand ceapa s-a calit se toarna in tigaie bulionul, patrunjelul, piperul si sarea. Se pune capacul si se lasa sa fiarba asa pana scade apa cu care s-a diluat bulionul si se face ca o pasta. Se inchide ochiul de la aragaz si se pune peste compozitie usturoi tocat marunt (dupa gust) si se lasa un pic.
Fiind un sos un pic condimentat merge foarte bine la pireuri sau alte preparate din cartofi. Se mai foloseste sosul la mancaruri cu piftelute din carne si fripturi. Va asigur ca este FOARTE GUSTOS !
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii