Ciorba se poate pregatii din bureti proaspeti, ciuperci de camp sau hribi. Se fierbe zarzavatul intr-o oala cu apa. Se aleg ciupercile se taie fidelu
Ciorba se poate pregatii din bureti proaspeti, ciuperci de camp sau hribi. Se fierbe zarzavatul intr-o oala cu apa.
Se aleg ciupercile se taie fideluta si se pun la fiert impreuna cu zarzavatul. Cand sunt fierte se adauga borsul fiert separat si curatat de spuma, se mai lasa sa dea in cateva clocote, se adauga sarea dupa gust.
Se mai poate prepara si din ciuperci deshidratate ,folosind 250 g.
Pofta buna!
Reteta Bors cu ciuperci a fost propusa de iuga pe forum culinar.ro
Alte retete de bors gasiti aici:
Bors de ciuperci,
Bors de urzici,
Bors de sfecla(moldovenesc)
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii